Kylpyhuoneremontti ja saunaremontti ammattitaidolla

Kylpyhuoneremontti on yksi kodin vaativimmista sekä kalleimmista remonteista. Pienikin virhe vesieristyksissä tai lattian kaltevuuksissa saattaa aiheuttaa mittavaa vahinkoa asunnon rakenteissa, jolloin tehty työ on turhaa. Siksi kannattaa pyytää ammattilainen toteuttamaan toiveesi!
 
Kauttamme onnistuvat pienimuotoiset laatoitustyöt kuten wc:n laatoitus tai keittiön välitila. Kokonaisvaltaiset kylpyhuoneremontit sekä saunaremontit kuuluvat pääpalveluihimme. Vanhan kylpyhuoneen purkutöiden yhteydessä havaitut pienet kosteusvauriot korjaamme, mutta mittavampien vaurioiden ollessa kyseessä kannattaa kääntyä alan ammattilaisen puoleen.
Yhteistyökumppanimme Laattapisteen myymälästä voit käydä valitsemassa mieleiset materiaalit, jolloin säästät myös aikaa ja rahaa.
 
Asentajallamme on VTT:n myöntämä vesieristyssertifikaatti, joka takaa että vesieristykset tehdään kaikkien sääntöjen mukaisesti.
 
Me vastaamme organisoinnista sekä työnjaosta projektin aikana. Sinä saat nauttia työmme tuloksesta!

Kun tahdot raikastaa kotisi ilmettä tai olet rakentamassa uutta, ota yhteyttä!
Laadukkuus sekä tyytyväiset asiakkaat ovat toimintamme kulmakiviä!

Palvelemme yksityisiä kotitalouksia sekä yrityksiä Sipoon lähialueilla kuten Järvenpää, Tuusula, Kerava, Espoo, Helsinki sekä Vantaa.

Muista kotitalousvähennys!